Ωlogostalcon
picturecenter

Stalcon Lastechniek

Vakmanschap en service, dat is waar wij voor staan. Wij denken graag met u mee en komen met gerichte oplossingen. U kunt altijd langskomen in onze uitgebreide showroom waar de koffie klaar staat!

“Al 25 jaar uw specialist op lasgebied”

Stalcon Lasapparatuur

Stalcon is dealer van Conti-Weld, RE-ON, Cemont en Selco. Wij werken uitsluitend met de merken waarvan wij al jaren kwaliteit gewend zijn. Hierdoor krijgt u als klant, uitsluitend de beste producten geleverd.

contiweldlogoConti-Weld heeft een ruim assortiment lasapparatuur. Zowel MIG, MAG (CO2), als TIG. Ook plasmasnijders en lasmanipulators zitten in het Conti-Weld programma.


contiweldlogoRE-ON levert een degelijk, Hollands product. Professioneel, degelijk en eenvoudig zijn de kenmerken van een RE-ON. Wij verkopen tevens de toevoegmaterialen van dit merk.

contiweldlogoCemont is een onderdeel van Air Liquide. Dit merk staat wereldwijd bekend om zijn gassen. Andere befaamde merken van de Air Liquide groep zijn: SAF en Oerlikon. Deze leveren wij ook.

contiweldlogoSelco is een italiaans topmerk met een zeer uitgebreid assortiment MIG, MAG en TIG apparatuur en plasmasnijders. Wij verkopen de Selco plasmasnijders omdat deze tot de wereldtop behoren

Stalcon Biedt

Verkoop

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van lasapparatuur en lasbenodigdheden.

lees verder

Reparatie

Door velen jaren ervaring kunnen wij u vakkundig van dienst zijn met de reparaties van lasapparatuur.

lees verder

Onderhoud

Het onderhouden van uw apparatuur is van groot belang. Stalcon kan u hierbij van dienst zijn.

lees verder

Verhuur

Wij verhuren tevens de nodige apparatuur. U verlaat het pand natuurlijk niet zonder een uitgebreide uitleg.

lees verder

Stalcon lastechniek | alle rechten voorbehouden 2013 © | ontwikkeling sander van den brink & Rick uyterwaal